home-blur
8f6a36_a48174eb628846bca4ee35453a53847e_mv2
08/06/2022
Новини EASE

Асоціація EASE представила ІТ-індустрію України на виставці A Ukrainian Affair у Сінгапурі

Днями «Європейська асоціація програмної інженерії» EASE представила українську ІТ-індустрію на виставці A Ukrainian Affair у Сінгапурі. Захід було організовано командою проєкту Peace of Art спільно з Червоним Хрестом Сінгапуру для допомоги українцям, що постраждали від війни.

1 500 гостей познайомилися з українською культурою та переконатися в тому, що українське ІТ продовжує працювати й може реалізовувати круті технологічні проєкти навіть у найскладніших умовах. Посольство України в Сінгапурі, посол Ізраїлю та почесний консул Люксембурга також підтримали подію.

— Нашій країні потрібна допомога, але ми не чекаємо, поки хтось нас врятує. Україна бере на себе повну відповідальність — про це знають тисячі міжнародних партнерів завдяки меседжу, який Асоціація EASE регулярно транслює в комунікації з ними, — коментує Любов Мочалова, CEO «Європейської асоціації програмної інженерії» EASE.

Спеціально для виставки команда EASE створила лендинг, на якому продемонструвала промо матеріали про роботу українських IT-фахівців в умовах війни та розповіла про їхні потужні результати.

— Ми з перших днів війни спілкувалися з нашими міжнародними партнерами по всьому світу, щоб доносити реальну картину того, що відбувається в нашій країні. Тому що зазвичай іноземні медіа й наші клієнти отримували інформацію з новин, які не завжди повною мірою показують бізнес-ситуацію в Україні. Ми як асоціація ІТ-компаній вважаємо своїм обов’язком транслювати те, що відбувається, на міжнародній арені. Наші партнери повідомили нам про благодійний бізнес-вечір у Сінгапурі й запросили розповісти про український ІТ-сектор: як він працював до війни, як працює зараз, як розвивався до 24 лютого та які перспективи матиме після нашої перемоги. Тому ми створили промо матеріали, взяли інтерв’ю у реальних IT-спеціалістів, які продовжують працювати та виконувати замовлення вчасно та якісно, й продемонстрували їх під час заходу. Я дуже пишаюся командою, тому що ми реалізували все дуже швидко та якісно. Наші партнери у Сінгапурі це оцінили, — розповідає Любов Мочалова, CEO «Європейської асоціації програмної інженерії» EASE.

Любов Мочалова додає, що зараз як ніколи раніше потрібно брати участь у різноманітних подіях та представляти нашу країну на міжнародній арені. Це буде найкращим показником того, що Україна в цілому та українське IT зокрема продовжують працювати. Усі отримані на заході кошти будуть передані до Сінгапурського Червоного Хреста для закупки критично важливих медикаментів та обладнання для порятунку українців.

ТОП-10 КАДРОВИХ АГЕНТСТВ УКРАЇНИ В 2022 РОЦІ.
Детальніше
Перші підсумки проекту «IT nation» у прес-конференції на УНІАН за участі Президента EASE – Владислава Савченка
Детальніше
Побудова якісної ІТ-освіти в Україні!!
Детальніше