home-blur
f5ebab1f830d469395ec3710fd0798c0
06/01/2021
EASE News

Політати на дроні, поспілкуватися з голограмою і пройти VR-практику. Асоціація EASE запустила серію віртуальних екскурсій по IT-компаніям для студенті

Європейська асоціація програмної інженерії в онлайн-форматі відкриває доступ в офіси найбільш інноваційних компаній України і світу. Не виходячи з шкільного класу, перебуваючи на лекції або проходячи практику тепер можна буде проникнути до святині передових технологічних виробництв, нано лабораторій і дослідницьких центрів штучного інтелекту.

Онлайн-екскурсію для студентів Київського національного університету будівництва і архітектури відкрила інноваційна компанія DroneUA, яка спеціалізується на безпілотних літальних апаратах. Учасники побачили роботизовану ферму, пролетіли над презентаційною зоною дронів, запустили безпілотник разом з представником компанії і задали питання топ-менеджеру. Комунікація відбувалася за допомогою платформи Zoom, а експерт у цей час переміщався офісом і показував яскраві проекти. Найактивніший учасник віртуальної екскурсії отримав запрошення відвідати компанію вже в офлайн форматі. На першій віртуальній екскурсії побувало понад 100 студентів.

Слідом за DroneUA закулісся своїх розробок для студентів КНУ імені Тараса Шевченка відкрила компанія Neurotrack, яка займається нейромаркетингом і проникає до провулків розуму.

Головні цілі проекту EASE — надихнути молоде покоління українців на створення власних революційних рішень, надати можливість поспілкуватися з топ-менеджерами хай-тек компаній. Доповненням до віртуальної екскурсії стануть IT-ранки напередодні нового року для аудиторії молодшого віку, де продемонструють основи точних наук, ази програмування і багато іншого.

Оfficial position of EASE about the economic situation in the country
Read more
How Ukrainian IT specialists work in the war and what will happen after it
Read more
Дрони і всюдиходи- рішення для світового ринку енергетики
Read more